ANKARA / ETİMESGUT - Şehit İzzet Özkan İlkokulu

Eyl

İlköğretim Haftası Okulumuz 4. Sınıf öğrencilerinin şiirleri ve sanatçımız Onur Kırmaz'ın katılımı ile kutlandı.

15 temmuz çocuk gazetesi özel sayısı yayınlandı

e Twining projesi Kalite Etiketi

OKULUM TEMİZ BELGEMİZ

Nis

Okulumuzda eTwinning matematik sokağı açılışı yapıldı.

Nis

Okulumuz 2-D sınıfı E twining matematik sokağı projemizi yürüten öğretmen ve öğrencilerimiz, ara tatilde, İtalyan, Azeri ve diğer Türk ortaklar ile tanıştı.

eTwinning-Math Street

Proje kapsamında koridordaki çeşitli geometrik şekiller ve formüller aracılığıyla öğrencilerin sadece sınıfta değil günlük hayatta da gizlice öğrenmelerine hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Ders aralarında ve öğle tatillerinde öğrencilerle çeşitli zeka oyunları oynamak için oluşturulan köşede hem oyun oynamak hem de matematiği sevdirmek açısından hizmet vermek istiyoruz. Matematik Sokağı Projesi ile öğrencilerin bilgilerini taze tutmayı ve matematiğe olan ilgilerini artırmayı hedefliyoruz.

okulumuz duvar gazetesi

OKUL KÜTÜPHANEMİZ